Nekünk még picivel több, mint egy hetet kell várnunk a legújabb, szám szerint hatodik Terminátor mozi bemutatójáig, de az amerikai kritikusok egy része már láthatta azt és természetesen azonnal netvilággá kürtölték, hogy mit gondolnak róla. Ezek alapján pedig igazán elkeztük várni a Terminátor: Sötét végzetet!

Peter Sciretta

A Sötét végzet sokkal jobb, mint gondolnád, hogy lehet. Próbált a Terminátor filmek Ébredő Erő-je lenni és ez sokszor sikerült is neki. Arnold pedig fantasztikus volt benne. A legjobb alakítását nyújtotta a Terminátor: Az ítélet napja óta.

Mike Ryan

Nagyon szkeptikus voltam a Terminátor: Sötét végzettel kapcsolatban, mert az előzetesek finoman szólva sem voltak jók. De szerencsére a filmet nagyon élveztem, ami elsősorban Linda Hamilton újbóli feltűnésének volt köszönhető. Ez a történet mindig is róla szólt.

Perro Nemiratu

A Terminátor: Sötét végzet a legjobb felvonás a T2 óta? Egyértelműen igen. Linda Hamilton újra feltűnése NAGYON jót tett neki. Mackenzie Davis igazi badass és Gabriel Luna Rev-9-ese is nyerő.

 Steven Weintraub

A Terminátor: Sötét végzet simán a legjobb Terminátor mozi a T2 óta. Tele van fantasztikus akció jelenettel és imádtam, ahogy a három női főszereplő seggeket rúgott szét benne. Elképesztően jó volt Linda Hamilton-t újra Sarah Connorként látni.

Germain Lussier

 A Terminátor: Sötét végzet címe tulajdonképpen lehetne Terminátor: Ébredő Erő is, mert egy minden igényt kielégítő és izgalmas reboot lett, ami a T1 és T2 legjobb részeiből építkezik. Davis, Reyes és Hamilton remekelnek, és az akciók is lélegzetelállítóak. A Terminátor franchise visszatért!