Habár még majdnem egy hónapot kell várnunk 2017 egyik legnagyobb sikerfilmjének, vagyis a Jumanji: Vár a dzsungel folytatására, néhány szerencsés, tengerentúli kritikus már beülhetett rá, és egyöntetűen pozitívan vélekedtek a filmről. Ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy elődjét is képes lesz túlszárnyalni.

Maude Garrett

A Jumanji folytatásának sikerült az, ami csak nagyon kevés második résznek…vagyis olyan film lett, ami van olyan jó, mint az első, sőt még talán jobb is annál. Megtartották, ami korábban működött, aztán tovább építettek rá. Mindenképpen megéri megnézni!

Brandon Davis

A Jumanji: A következő színt fantasztikus. Lehetetlen csak egy színészt kiemelni, akihez a legjobb jelenetek köthetők, ugyanis mindenki remek. Mindezek tetejében pedig meglepően nagy szívvel is rendelkezik.

Sean O’Connell

Az új Jumanji film hatalmas meglepetéseket tartogat és tele van olyan nagyívű kalanddal, amiben szívesen részt vennénk mi is. És szuper indokot találtak arra is, hogy miért térjenek vissza hőseink a játékba.

Perri Nemiroff

A testcserés filmek a legjobbak, főleg, ha olyan fantasztikus szereplőgárdával készülnek, mint a Jumanji: A következő szint. Az akciók remekek, de anélkül is órákig elnéztem volna Gillian, Johnson, Black és Hart mókázását a vásznon. És most már Awkwafina is a csapat része, aki üde színfoltja lett ennek a mozinak.