Kevesebb, mint két hét van hátra minden idők legsikeresebb animációs filmjének folytatásának bemutatójáig, ezért a Disney elérkezettnek érezte az időt ahhoz, hogy a tengeretúli kritikusoknak levetítsék a Jégvarázs második felvonását. A közösségi médiára vonatkozó embargó lejárta után pedig közzé is tették, hogy mit gondolnak a folytatásról.

Angie J. Han

A Jégvarázs II. láthatóan csak azért készült el, mert a Jégvarázs bevételei indokolták a folytatást, de azért sok dolog van benne, amit szerethetünk: káprázatos fantasy-jelenetek, cuki pillanatok a kedvenc karaktereiddel és  RENGETEG új dal, köztük a fülbemászó ‘Into the Unknown’.

Clayton Davis

A Jégvarázs II. nemcsak arra vállalkozik, hogy a már ismert karakterek fejlődését bemutassa, hanem azt is figyelembe vette, hogy a rajongótáborának nagy részét alkotó gyerekek az elmúlt 6 év során idősebbek lettek, ezért aztán új dolgokat kell tanulniuk a változó világban.

Drew Taylor

Sötétebb, összetettebb, és érzelmileg felnőttebb. Ugyanakkor minden meg van benne, amit az emberek szeretettek az első részben, növeli a tétet, de közben megőrzi az első rész bensőségességét. Az animáció lenyűgöző, csodálatosak az új karakterek és  VÉGRE egy Kristoff-dal.

Jason Guerrasio

A Jégvarázs II. méltó folytatás lett. A történet pedig még mindig inspiráló. Az ‘Into the Unknown’ című dalra pedig várhatóan ugyanakkora sláger lesz majd mint a ‘Let it Go’.