Jövö héten néhány szerencsés már idehaza is megtekintheti az Ang Lee által rendezett, és szinte teljes egészében Magyaroszágon forgatott Gemini Man című akció mozit, amiben Will Smith saját, 27 évvel fiatalabb énjével csap majd össze. Azonban néhány külföldi kritikus még ennél is szerncsésebb volt hiszen ők már láthatták a filmet, amitől teljesen elállt a szavuk.

Erik Davis

Most láttam Ang Lee Gemini Man-jét és elképesztő volt. Az idős, valamint fiatal Will Smith egyaránt remek, igaz néha elég fura volt őket egy jelenetben látni. Ang Lee ismét egy merész és egyedülálló filmet alkotott, amit tele van fantasztikus akció jelenetekkel. 3D-ben ajánlott megtekinteni.

Max Evry

Ang Lee Gemini Man-je hatalmas mérföldkő a 120FPS-sel készült filmek világában. Az akció jelenetek valami elképesztően lenyűgözőek ebben a formátumban. Will Smith pedig hihetetlen dupla alakítást nyújt. Ha nem moziban nézed meg ezt a filmet, akkor egy hatalmas élménytől fosztod meg magad.

Anne Cohen

A Gemini Man nagyon duuuurva volt. A fiatal Will Smith hihetetlen, plusz tényleg gyönyörű akció jelenetek vannak benne és Mary Elizabeth Winstead is kitett magáért. Ez az első olyan film, amit tényleg ajánlok a 3D miatt.

Jordan Zakarin

Ez az első olyan alkotás,a mire valaha azt mondtam, hogy érdemes 3D-ben (vagy 4K-ban, ha lehetséges) megnézni. Soha nem láttam ehhez foghatót. Mintha benne lettem volna a filmben.

Devindra Hardawar

A forgatókönyv egy kissé egyszerű, de a vizualitás és a két Smith alakítása mindenért kárpótol. És legalább olyan fontos mérföldkő a vizuális effektusok terén, mint amilyen az Avatar volt.