A John Wick első részét még 2014-ben mutatták be és az elpusztíthatatlan bérgyilkosról szóló akció-thriller azon nyomban kult státuszba emelkedett. Ez után pedig nem is volt kérdés, hogy folytatják a történetet. A folytatásra tavaly februárban sor is került és nem csak, hogy jobb kritikákat, de nagyobb bevételt is magáénak tudhatott, mint elődje. Egész pontosan majdnem megduplázta annak végeredményét és 171 millió dollárral zárta mozis pályafutását, ami egy korhatáros filmtől igen remek eredmény.

Természetesen a filmet gyártó Lionsgate addig szeretné ütni a vasat, amíg még meleg, így nem meglepő módon a második rész bemutatója után szinte azonnal bejelentették, hogy trilógiává bővül a maffia ellen harcoló bérgyilkos sztorija. Az Omega Underground pedig már azt is tudni véli, hogy azok a bizonyos kamerák, 2018. április 26.-án kezdenek majd el forogni. A stáb többnyire New Yorkban és Montrealban fog forgatni, de nagy valószínűséggel megfordulnak majd Oroszországban és Spanyolországban is.

A John Wick harmadik része 2019. május 17-én kerül majd a mozikba, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Common, Ian McShane és Hiroyuki Sanada főszereplésével.