Magyar cím: Amityville – Az ébredés
Eredeti cím: Amityville: The Awakening
Műfaj: Horror, Thriller
Gyártás éve: 2017
Szereplők: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Jennifer Jason Leigh, Thomas Mann, Kurtwood Smith
Rendező: Franck Khalfoun
Forgatókönyvíró: Franck Khalfoun
Játékidő: 85 perc
Amerikai mozipremier: 2017
Magyarországi mozipremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországi moziforgalmazó: InterCom
Korhatár: 16+
Szinkronos előzetes:

Ezen a héten a gonosz háza feltámad és ismét hátborzongató meglepetésekkel szolgál. Jön az Amityville – Az ébredés! A világ egyik legtöbbször emlegetett kísértetháza most újabb történettel szolgál. A megtörtént eseményekből kiinduló horror producere a műfaj legsikeresebb darabjait készítette az elmúlt évtizedben: többek között a Széttörve, az Insidious meg A bűn éjszakája fűződik a nevéhez, és ezúttal is sikerült különösen feszült, mindig új meglepetéssel szolgáló filmet készítenie: a műfaj rajongói boldogan fognak halálra rémülni tőle. A film főszerepében: Bella Thorne, Jennifer Jason Leigh, Jennifer Morrison, Thomas Mann és Cameron Monaghan.

1974-ben megmagyarázhatatlan, hatszoros gyilkosság történt az Ocean Avenue 112 alatt. Az elkövetőt elfogták, elítélték, ám számos részlet tisztázatlan maradt. És azóta egyre több a ház körül az érthetetlen jelenség, baleset és halál. Joan viszont boldog. A három gyerekét egyedül nevelő anya (Jennifer Jason Leigh) spórolásból költözik az elhagyott házba: a nagy fia évek óta kómában fekszik, és ez nagyon sokba kerül. De attól kezdve, hogy elhelyezkednek új otthonukba, egyre furcsább dolgokkal találkoznak. A beteg srác ikernővére, Belle (Bella Thorne) nyomozni kezd, és lassacskán megérti, hogy szörnyű titkok között élnek. És hamarosan azzal is kénytelen szembenézni, hogy a ház él: és nem tűri, hogy ellentmondjanak neki…

Forrás: InterComAmityville - Az ébredés
Vélemény
Az Amityville - Az ébredés előzetese alapján hangulatos horror mozinak ígérkezik, ami egyszeri borzongásra biztosan tökéletes lesz, de senki se várjon tőle világmegváltó újításokat.
50
Ennyire ajánljuk