Az ADS Services filmforgalmazó cég, június hónapban, két házimozis megjelenéssel is készül. Az egyik, egy az egész család számára tökéletes szórakozásnak ígérkező, könnyed kalandfilm, a Robo-kuty, míg a másik egy valós eseményeken alapuló dráma, a Lángoló agy lesz Chloe Grace Moretz főszereplésével. Mindkét film június 22-én kerül a boltok polcaira.

Robo-kuty(Robo-dog)
színes amerikai családi film
Rendező: Jason Murphy
Szereplők: Michael Campion, Patrick Muldoon, Olivia d’Abo

Mikor Tyler kis kedvence váratlanul az örök vadászmezőkre lép, édesapja, aki feltaláló, elhatározza, hogy készít fiának egy új legjobb barátot, egy robot kiskutyát. Robo-kuty a világ egyetlen szuper elemével működik, amire bizony sokaknak fáj a foga. Köztük Tyler édesapjának volt főnökének is, aki minden piszkos trükköt bevet, hogy megszerezze azt. A kisfiúnak és új kedvencének a feladata, hogy megvédjék a várost a gazfickóktól!

Korhatár: 6
Hossz: 88perc
Hang: magyar és angol DD 5.1
Képarány: 16:9, 1.85:1
Felirat: magyar

Lángoló agy

(Brain on Fire)
színes ír-kanadai dráma
Rendező: Gerard Barrett
Szereplők: Chloe Grace Moretz, Richard Armitage, Jenny Slate

Visszaemlékezés a New York Post fiatal újságírójának tollából,
aki ritka és ijesztő betegséggel vívott csatát. Susannah Cahalan egy kórteremben ébredt – az ágyához szíjazva, folyamatos felügyelet mellett. Nem tudott megmozdulni, és a beszédre is képtelen. A közel egyhónapos kórházi tartózkodása alatt készült papírjai pszichózisról, agresszióról és válságos instabilitásról tanúskodnak. Pedig néhány hete még teljesen egészséges életet élt első komoly kapcsolatában, felfelé ívelő karrierrel.

Korhatár: 12
Hossz: 88perc
Hang: magyar és angol DD 5.1
Képarány: 16:9, 2.35:1
Felirat: magyar