A Dumbó ahogy az várható volt az élen nyitott, de a 45 milliós első hétvégi bevétel némiképp csalódást keltő eredmény főleg, ha összehasonlítjuk a Disney elmúlt években bemutatásra kerülő élőszereplős alkotásaival. A szintén Tim Burton által rendezett Alice csodaországban például 116 millióval kezdte meg pályafutásat, a Dzsungel könyve 103, a Demóna 69-cel, a Szépség és a szörnyeteg pedig 174 millió dollárral. A világ többi részéről további 71 millió folyt be, így egy hétvége leforgása alatt 116 milliót gyűjtött össze a cuki nagyfülű elefánt. Ez a 170 milliós költségvetést figyelembe véve nem túl rózsás. A Disney brand valószínűleg megmenti a bukástól, de ennél jóval többet várt a stúdió az fix.

33.6 millió dollárral a második helyre csúszott vissza Jordan Peele fordulatokkal teli horror filmje, a Mi, ami amerikában ezzel átlépte a 128, világszinten pedig a 174.5 millió dollárt. Ha eddig nem lett volna elég nyivánvaló akkor most már biztos, hogy az elkövetkező években sem maradunk Peel alkotásai nélkül. Harmadik lett ezen a héten a Marvel Kapitány, ami további 20.5 millió dollárt jelent a Disneynek a tengerentúlról. Összességében pedig már csak 9.4 millió választja el az egymilliárdtól. 6.5 millióval továbbra is stabilan a negyedik a Five Feet Apart című romantikus film. Az ötödik helyen, 6.1 millió dollárral nagy meglepetésre az abortusz témáját körbejáró, Unplanned című dráma nyitott, amivel máris megtérültek a gyártási költségei.

A Top 10-be sorban a Csodapark (4.9 millió), az Így neveld a sárkányod 3. (4.2 millió), a Hotel Mumbai (3.1 millió), az A Madea’s Family Funeral (2.7 millió) és a Túltolva (1.8 millió) című filmek jutottak. Utóbbi egyébként az Oscar-díjas Matthew McConaughey leggyengébb nyitánya az utóbbi évekből.