Bizony! A Netflix-nek hála hamarosan megtekinthetjük a legendás filmrendező, Orson Welles utolsó alkotását, az Other Side of Wind-et. A filmet, a rendező még 1970 és 1976 között forgatta le, de azt 1985-ben bekövetkezett haláláig sem fejezte be. A leforgatott nyersanyag felett hosszú évekig folyt a vita, végül 2014-ben rendeződött a helyzet, ez pedig azt jelentette, hogy végre elkezdhették befejezni a filmet. A jogokat 2017-ben a Netflix vásárolta meg, ezzel megszerezve a megtisztelő feladatot. A munkálatok java részében az alkotás egyik szereplője, Peter Bogdanovich, az eredeti producerek egyike, Frank Marshall és a film zeneszerzője, Michel Legrand is segítkeztek, hogy végül Welles elképzeléseihez leghűbb véredmény születhessen. Az első előzetes után a film hivatalos szinopszisát is elolvashatjátok.

A rajongókkal és ellen rajongókkal körbe vett rendező, J.J. “Jake” Hannaford (John Huston alakításában) hosszú évek után visszatér Euróbából Hollywoodba, hogy új, Other Side of Wind című innovatív alkotásával megváltoztassa az ottani filmgyártást.

A Netflix-től szokatlanul, az Other Side of Wind augusztus 31-én a Velence-i Filmfesztiválon debütál majd, mielőtt a cég streaming szolgáltatásán belül is elérhetővé válna november 2-án.