Tegnap este derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint Danny Boyle többé már nem a jubileumi Bond film rendezője. Boyle és a stúdió szakításában a jó öreg kreatív nézeteltérés játszott közre, de az, hogy pontosan min különbözött össze az MGM és a direktor azt egyelőre rejtély övezi. A rendező éppen a megfelelő Bond lány és a film főgonoszának megtalálásán munkálkodott, így vélhetően ez (is) lehetett a kiváltó ok. A hírek arról nem szóltak, hogy a forgatókönyvíróként is besegítő Boyle történetén is változtatni kell-e emiatt. Ha igen akkor szinte biztos, hogy csúszni fog a 2019 novemberére kitűzött premier. Ha viszont nem akkor a stúdiónak “csak” a megfelelő utódját kell majd kiválasztani az év végi forgatás megkezdéséig. A legfrissebb pletykák szerint, ehhez már van is egy kiszemeltjük. A hírt, a Variety egyik újságírója, Justin Kroll tette közzé Twitter oldalán:


Kezeljétek ezt a hírt egy nagy adag fenntartással, de úgy néz ki, hogy McQuarrie-lel szeretné helyettesítheti a stúdió Boyle-t. Egyelőre ez csak egy pletyka, mindenféle megerősítés nélkül, de az UTÓHATÁS után logikus lépésnek tűnne. Azonban, ha fel is kérnék nem biztos, hogy elvállalná, hiszen legutóbb azt mondta, hogy eredeti ötletekből szeretne dolgozni legközelebb.

Nos, arról már mi is írtunk, hogy McQuirre jelen állás szerint azért nem bólintott még rá a Mission: Impossible 7-re sem, mert a fárasztó munkálatok után szeretne feltöltődni, valamint szeretne legközelebb egy kisebb, eredeti ötlet alapján készült filmet rendezni. Azonban az is elképzelhető, hogy egy Bond filmre ennek ellenére szívesen bólintana rá. Mi egyébként kiegyeznénk azzal, ha az MGM őt szerződtettné Boyle helyére, hiszen az Utóhatás az utóbbi évek egyik legjobb és legizgalmasabb akció filmje volt.