Avi Arad neve egészen biztos, hogy minden képregény film rajongó számára ismerősen cseng. A 70 éves úriember ugyanis a 90-es évek eleje óta bábáskodik a Marvel-hez köthető animációs és élőszereplős alkotások felett. Legnagyobb sikerei közé tartozik az X-Men: A kívülállók, a Pókember, a Fantasztikus négyes és a Vasember című filmek. Legközelebb pedig a jövő héten bemutatásra kerülő Venom előtt találkozhatunk a nevével, de a készülő Morbius szóló filmen is rajta tartja majd a szemét. Mai interjújában erről a két alkotásról árult el érdekességeket. A Venom-ról például ezt:

Sosem fordult meg a fejemben, hogy R besorolású legyen a film. 94-ben készítettem egy animációs sorozatot, amiben Venom is rengeteget szerepelt. És egyáltalán nem volt szükség rá, hogy brutális legyen. Venom nem brutális. Ő egy halálos védelmező és ez két külön dolog. Ma már simán képesek lennénk rá a CGI segítségével, hogy bemutassuk, ahogy Venom leharapja valaki fejét. De nincs szükség arra, hogy ezt egy az egyben meg is mutassuk. Ez teljesen irreleváns.

A Venom rendezője, Ruben Fleischer pedig azt is elárulta, hogy habár sokan hisznek benne, de nincs és soha nem is létezett R besorolású változata a filmnek. Ezután pedig Arad kitért arra is, hogy jelen állás szerint hol tart a Sony következő nagy dobása, a Morbius:

A Morbius forgatása hamarosan kezdetét veszi. Ez lesz a következő film amivel foglalkozni fogunk.

A Venom október 4.-én kerül bemutatásra, a Morbius pedig várhatóan a jövő év vége felé.