Azt már régóta tudjuk, hogy Michael Chaves rendezi a negysikerű Démonok között című horror sorozat harmadik részét. Azt viszont eddig nem tudtuk eldönteni, hogy ennek örüljünk, vagy sem. Chaves ugyanis eddig csak rövidfilmeket rendezett, a Warner azonban ennek ellenére is őt nevezte ki az eddig James Wan kezei között formálódó Démonok között trilógia záróepizódjának élére. A stúdiót pedig nem más győzte meg, mint a Chaves által nekik rendezett, A gyászoló asszony átka című horror mozi. A ma érkezett hivatalos és nem mellesleg igazán borzongatóra sikerült előzetes után ezt teljes mértékben meg is értjük.

Figyelmen kívül hagyva egy gyermekbántalmazással vádolt anya figyelmeztetését, egy szociális munkás és gyermekei hamarosan egy ijesztő természetfeletti világban találják magukat.

A hátborzongató film alapját egyébként egy mexikói legenda adta, miszerint miután egy nő gyermekei vízbe fulladtak, annak szelleme más anyák védtelen gyermekei vette célba. A főbb szerepekben Linda Cardellini (Scooby-Doo, Bosszúállók: Ultron kora), Patricia Valesquez (A múmia, A múmia visszatér) és Tony Amendola (Annabelle) lesznek láthatók. Utóbbi egyébként az IMDb szerint ugyanazt a karaktert (Perez atyát) fogja életre kelteni, mint az Annabelle című filmben. Így könnyen elképzelhető, hogy a Gyászoló asszony átka hamarosan hivatalosan is a Démonok között franchise tagjává válik.