A rajongóknak egy kicsivel tovább kell várniuk, ugyanis a Disney ma jelentette be, hogy az Indiana Jones 5. részének bemutatóját 2021 júliusára csúsztatja. Korábban már írtunk róla, hogy a 2016-ban bejelentett film első lehetséges premierét 2019 júliusára lőtték be, majd ezt először tavaly módosították 2020-ra. A stúdió a döntést többek között David Koepp távozásával és Jonathan Kasdan érkezésével indokolta, az új forgatókönyvíró ugyanis a szkript nagy részét át fogja dolgozni. A rendező jelen állás szerint Steven Spielberg lesz. A történetben viszontláthatjuk a széria sztárját, a most 75 éves Harrison Fordot, aki – ha nem csúszik tovább a gyártás – 78 éves lesz a premier évében.

A sor itt nem ér véget, a Disney ugyanis bejelentette a Dwayne Johnson főszereplésével készülő kalandfilmje, a Jungle Cruise 2019. októberi, illetve az Angelina Jolie nevével fémjelzett Csipkerózsika-sztori, a Demóna második részének 2020. májusi premierdátumát is. További infó még, hogy a 2018 karácsonyára tervezett Mary Poppins visszatér bemutatóját egy héttel előbbre, december 19-re módosították, ezzel még kiélezettebb nézettségi versenyt teremtve a többi év végi nagyfilmmel, mint például a Transformers-széria megmentőjeként számon tartott Űrdongóval (december 21., Paramount), vagy a víz urának történetét ábrázoló Aquaman-nel (december 21., DC).

Disney-hír még, de más téma, az ősszel mozikba kerülő Rontó Ralph 2. címét váratlanul megváltoztatták Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2-ről a könnyebben megjegyezhető Ralph Breaks the Internet (Ralph lezúzza a netet) címen fog a mozikba kerülni.