A holnapi nap folyamán a Joker filmet gyártó Warner Bros. adja majd az idei Comic-Con leghosszabb, kereken két órás showját, ami alatt vélhetően rengeteg érdekes információt tudhatunk majd meg a stúdió készülőben lévő és már elkészült alkotásairól is. Így feltehetően a Joaquin Phoenix főszereplésével hamarosan forgó Jokerről is izgalmas hírek érkezhetnek. A The Hollywood Reporter azonban már most tudni véli, hogy a film egyik női főszereplőjének bőrébe ki bújhat majd.

A színésznő pedig nem más, mint a nemrég bemutatásra került Deadpool 2-vel végérvényesen befutott Zazie Beetz. Beetz a nagyszájú szuperhős, Deadpool egyik segítőjét, Domino-t alakította, kinek legfőbb képessége az volt, hogy mindig szerencséje volt, így tulajdonképpen megsérülni, vagy meghalni sem igazán tudott. A fiatal színésznőt nem tudjuk milyen szerződés köti a Fox-hoz, ezzel együtt pedig az X-Men franchise-hoz, de a hírek szerint elképzelhető, hogy abban nincs megtiltva, hogy két stúdió, két különböző képregény felfolgozásában is szerepelhessen. Persze ezek egyelőre csak találgatások, de érdekes lenne látni Beetz-et két teljesen más stílusú képregény filmben. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a színésznő egy még meg nem nevezett karaktert alakíthat majd, aki egy gyermekét egyedül nevelő anyuka lesz és aki szemet vet Jokerre.

Vélhetően a következő napokban, hetekben bejelentésre kerül a teljes szereplőgárda és akkor azt is megtudhatjuk, hogy Beetz végül aláírt-e a produkcióra.