A Blumhouse stúdió az utóbbi években egyre nagyobb és sikeresebb stúdióvá nőtte ki magát. A Jason Blum által vezetett vállalkozás sikerét elsősorban olyan kis költségvetésű, de nagyot kaszáló horror filmeknek köszönheti, mint a Paranormal Activity, a Bűn éjszakája, a Sinister, vagy az Ouija. Emellett azonban néhány díjnyertes alkotást is sponzoráltak már az elmúlt évek során. Legutóbb például a legjobb eredeti forgatókönyvért Oscar-díjat nyert Tűnj El!-t, vagy a 3 Oscar-díjjal kitüntetett Whiplash-t. A stúdió legújabb céljának pedig úgy tűnik, hogy a régi horror klasszikusok folytatását/újrázását tűzte ki. Azt már biztosan tudjuk, hogy az 1978-as Halloween című film idén októberben folytatást kap majd a stúdiótól, de, hogy más horror franchise-ok iránt is érdeklődnek az egy friss, a Twitteren lefolytatatott kérdezz-felelek során derült csak ki.Először azt kérdezték meg Blum-tól, hogy milyen esélyek vannak arra nézve, hogy a stúdió más, nagy horror franchise jogait is megtudja szerezni. A producer válasza erre az volt, hogy:

Nagyon jó esély van rá

Egy következő kérdező pedig azt a kérdést szegezte neki, hogy, a Halloween mellett tervezi-e olyan, további slasher franchise-ok újraélesztését, mint például a Rémálom az Elm utcában? Blum erre röviden, tömören csak annyit mondott:

Igen!

Hogy pontosan melyik klasszikus újraélsztését szemelte ki a Blumhouse, arról nem érkezett információ, de érdekes lenne látni mihez kezdenek egy olyan franchise-szal, mint a Rémálom az Elm utcában, vagy a Hellraiser. A múltban egyébként a stúdió már érdeklődött a Péntek 13 jogai iránt is, de jelen pillanatban hatalmas nagy pereskedések folynak ezzel kapcsolaban, úgyhogy, ha még mindig tervezik annak remake-jét az nem mostanában lesz.