A Halálos iramban franchise első spinoff filmje, a Hobbs és Shaw 60.8 millió dollárral kezdte meg pályafutásat, ami a Tokiói hajsza című felvonás óta a franchise leggyengébben nyitó felvonásának számít, igaz a stúdión kívül senki sem várt akkora kasszarobbantást, mint a főfilmek esetében. De még ez is bőven elég volt ahhoz, hogy két hét után letaszítsa a trónról az Oroszlánkirály élőszereplős változatát. A világ többi részéről az első hétvégén további 120 milliónyi összeg folyt be, amivel összesen már 180 milliónál tart a Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplesével készült spinoff. Ez majdnem megközelíti a 200 milliós büdzsét, tehát bukás szinte biztos, hogy nem lesz belőle, de a korábbi részektől jócskán elmarad majd, az 1 milliárdos határ pedig csak álom lesz számára.

38.2 millió dollárral a második helyre csúszott vissza az 1994-es Oroszlánkirály “élőszereplős” változata, de Szimbáéknak és a Disney-nek nem lehet oka panaszra, mivel hazai terepen átlépték a 431 milliót, világszinten pedig 1.2 milliárdot. És ehhez mindössze csak két hétre volt szükségük, ami elképesztő eredmény! Ezek után pedig nem elhamarkodott kijelenteni, hogy pár hét múlva ez lesz a legsikeresebb Disney adaptáció, megelőzve ezzel a Szépség és a Szörnyteg-et. A dobogó legalsó fokára Quentin Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy…Hollywood állhatott fel 20 millió dollárral. Amerikában így 78.8 millió dollár gyűlt össze, ezzel az összeggel pedig a gyártási költségek nagyjából meg is térültek. Mivel a legtöbb országban a következő hetekben fog csak nyitni a film, így az, hogy mekkora siker lesz, az csak néhány hét múlva derül ki, de a visszajelzések alapján minden esély meg van rá, hogy Tarantino legsikeresebb mozija legyen.

A Top 10-be ezen a héten a további alkotások fértek még be: Pókember – Idegenben (7.7 millió dollár), Toy Story 4. (7.1 millió dollár), Yesterday (2.4 millió dollár), The Farewell (2.4 millió dollár), Préda (2.1 millió dollár), Aladdin (2 millió dollár), Annabelle 3. (875 ezer dollár).