Közel fél tucat filmrészlet érkezett a Valerian és az ezer bolygó városához

Írta: Közzétéve: 2017-07-13
 

A Big Bang Media jóvoltából, öt látványos filmrészlet érkezett Luc Besson rég óta várt sci-fijéhez, a Valerian és az ezer bolygó városához.

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…

Bemutató: 2017. július 20.

Az első filmrészlet megtekintésével közelebbről is megismerkedhettek Alphával, más néven az ezer bolygó városával:

A másodikból megtudhatjuk milyen is az exoűrből való kilépés:

A harmadikban Valerian ügynök tűzön, vízen és falakon át hatol, csak hogy célját elérje:

A negyedik részletben három űrlény belebotlik Laurelinebe (Cara Delevingne), ami végzetes hibának bizonyul számukra:

Az utolsó, egyben talán legizgalmasabb kis videóban Valerian és Laureline ügynökök, egy hatalmas szörny elől menekülnek: