Elképesztően jól néznek ki a Bosszúállók: Végtelen háború akciófigurái

Írta: Közzétéve: 2018-03-21
 

Bő egy hónap van hátra az idei év talán legjobban várt szuperhős mozijának bemutatójáig, a MoziShop.hu webáruházba pedig megérkeztek a Bosszúállók: Végtelen háború akciófigurák. Pár napja érkezett meg a legújabb Bosszúállók film második előzetese, mellé pedig a végleges plakát, a Hasbro pedig piacra dobta a filmhez kiadott akciófigurákat. A MoziShop.hu webáruházban máris válogathatnak a rajongók a hét különböző figura közül.

A részlet gazdagon kidolgozott akciófigurák Mordály kivételével 15 cm magasak, több ponton mozgathatóak és természetesen számos kiegészítő is található a csomagokban. Jelenleg Fekete Özvegy Hulk, Mordály és Groot, Thor, Vasember, Űrlord és Amerika Kapitány figurák rendelhetőek. Aki esetleg az összes figurát szeretné beszerezni még kedvezményes, kollekció kedvezményt is kérhet. A kollekció kedvezményért írj privát üzenetet a Facebook oldalunkra.

Az akciófigurák mellett már előrendelhető a MoziShop.hu oldalán a Bosszúállók: Végtelen háború ágynemű, de a fanok már 5990 Ft-tól is találnak Avengers ágyneműt. A legújabb Marvel produkció premierje előtt a mozis poharakkal, a topperekkel, a dombornyomott popcorn vödrökkel, a Vasember popcorn tartóval és a film plakátjaival is bővül a webáruház kínálata. 

Most pedig nézzük a képeket az akciófigurákról: